MT4 indicator Semper_DAY

Forex & Binaire Opties trading

MT4 indicator Semper_DAY

26 June 2015 Oud 8

Lijnen die de dag markeren en helpen bij het bepalen van de trend van die dag. Semper_DAY is voor daghandelaren en scalpeerders gemaakt. Deze indicator sluit nauw aan bij het kijkraam van de snelcursus. Je ziet prijs en tijd van TokioOpen, LondonOpen en NewYorkOpen, waarbij Tokio nu ook als marktopening in NL wordt beschouwd.

De vorige versie is op nogal wat punten verbeterd in deze nieuwe versie. Er zitten belangrijke prijslijnen in – de zogenaamde zero lines. Je kunt instellen op welke afstand ze moeten komen, 100 of 50 points bijvoorbeeld. In de methoden van SA zijn dit prijsniveaus die je als S&R-lijnen kunt beschouwen. De kleur is in te stellen en zet je het prijsniveau op 0, dan verdwijnen ze. Geldt overigens ook voor de tijdlijnen: vak leeg, lijn weg. De ADR loopt nog steeds als stoeprand om de koers heen.

Tot slot is ook onder de motorkap het nodige veranderd. Daar zie je weinig van, maar je merkt het aan de prestaties van MT4 als je veel charts open hebt liggen. En dat is niet onbelangrijk.

NIEUWE VERSIE (2016-04-16): ADFX-DAY.ex4

 

8 Responses

Leave a Reply

 1. techneut techneut says:

  @Jamie Je hebt gelijk. Nieuwe staat er nu op. Is wel wat aan veranderd. Met de input Factor stel je de afstand in vanaf de Open van de huidige dag. Factor 0.5 zet dus de helft van de ADR-ruimte onder Open[vandaag] en de andere helft erboven.

 2. Jamie says:

  Hoi Fs,

  Ik vroeg mij af of de ADR lijn klopt, de lijnen lijken anders geplaatst dan de vorige versie. Kun je hier naar kijken? Dank je!!

 3. FS FS says:

  Dat was snel… Nieuwe download onderin het bericht. Even goed opletten bij het invullen van de tijden. Die moeten registeren met onze zomertijd en met de servertijd van jouw broker. Dat kan soms een puzzel zijn.

 4. FS FS says:

  Zal ik laten nakijken.

 5. Jamie says:

  De indicator verwijderd alle getekende lijnen als ik van Timeframe wissel. Kan ik dit veranderen?

 6. SemperAugustus says:

  Je hebt Semper-Day in de map met EA’s gelegd. Het is een indicator dus deze moet in de map met indicators.

 7. SemperAugustus says:

  Ben net terug van vakantie. Ik kijk er dit weekeinde naar.

 8. Edwin says:

  Heb de tool gedownloaded en in de juiste map gezet. Vervolgens is de indicator zichtbaar in mt4, maar als ik deze toevoeg aan de grafiek, gebeurt er niets? Waarschijnlijk vergeet ik links en rechts wat instellingen, mag ik daar wat hulp bij krijgen?